Relatiegeschenken voor je personeel? Bekijk direct onze ideeën.

Relatiegeschenken zijn een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Ze laten zakelijke contacten zien dat je hen waardeert en zijn een manier om je bedrijf te laten opvallen. Het kan lastig zijn om het perfecte relatiegeschenk te vinden. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met de perfecte relatiegeschenken voor een gelukkige werknemer! Dit helpt niet alleen bij de relatie met je werknemers maar de werknemers zelf zullen ook interensiek gemotiveerd worden. Dit zorgt ervoor dat ze met jou bedrijf mee willen bouwen.

1. Een cadeaubon

Een cadeaubon is altijd welkom. Kies een bedrag dat geschikt is voor het relatiegeschenk en laat de werknemer zelf kiezen wat hij of zij ermee doet.

2. Een uitnodiging voor een dagje uit

Een dagje uit is een leuk relatiegeschenk voor een werknemer. Kies een activiteit die de werknemer leuk vindt of die hij of zij nog nooit heeft gedaan.

3. Een mooie pen

Een pen is een relatiegeschenk waar de werknemer altijd mee kan schrijven. Kies een pen die mooi is om te zien en die fijn in de hand ligt. Een pen komt natuurlijk altijd van pas en wanneer je logo hier op staat zien andere ook direct van welke bedrijf je bent.

4. Een leuk kleinigheidje

Een kleinigheidje is een leuk relatiegeschenk voor een werknemer. Kies iets wat de werknemer leuk vindt of iets wat hij of zij dagelijks gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan sinterklaas strooigoed of iets lekker met sinterklaas logo.

5. Een bedankje

Een bedankje is een persoonlijk relatiegeschenk waarmee je de werknemer laat weten dat je hem of haar waardeert. Kies een mooie kaart of een leuke bos bloemen om het bedankje mee te geven.

6. Goede arbeidsvoorwaarden

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat uw personeel gelukkig is, is door hen te voorzien van een aantal belangrijke voorzieningen, zoals een goed salaris, goede werkomstandigheden en een aantrekkelijke werkplek. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw personeel voelt dat ze waardevol zijn voor het bedrijf en dat ze zich gewaardeerd voelen. Dit kan gedaan worden door hen te belonen voor goed werk, hen te betrekken bij beslissingen over het bedrijf en ze te laten weten dat hun input waardevol is.

Waarom is gelukkig personeel belangrijk?

Gelukkig personeel is belangrijk omdat het een positieve uitwerking heeft op de bedrijfsvoering. Wanneer medewerkers gelukkig zijn, zullen zij productiever zijn en minder vaak ziekteverzuim melden. Dit leidt tot een betere bedrijfsresultaten. Daarnaast verspreidt gelukkig personeel een positieve sfeer waardoor klanten ook vaker geneigd zijn om bij het bedrijf te kopen.

Gerelateerde berichten

Waarom is hypotheekadvies van cruciaal belang?

Het kopen van een huis is waarschijnlijk een van de grootste financiële beslissingen die je in je leven zult nemen. Voor de meeste mensen is het kopen…

Een e-commerce service: iets voor jouw bedrijf?

De digitale aanwezigheid van je onderneming. Als je zojuist een huivering voelde, komt deze tekst wellicht terecht bij de juiste persoon, op het juiste moment. De digitale…

De beste marketingtips

Hieronder wordt kort toegelicht wat de beste marketing tips zijn en waarom! Investeer! Als het gaat over marketing is investeren een van de belangrijkste begrippen in het…

Geef een reactie