Een grote uitgave in de toekomst

Het kopen van je eerste huis, de studiekosten van je kinderen, een extra aflossing van de hypotheek en een grote reis. Het zijn allemaal grote toekomstige uitgaven. Het is dan ook niet verkeerd om eens na te denken over hoe je hiervoor geld bij elkaar gaat krijgen. Er zijn verschillende manieren om aan genoeg financiële middelen te komen om grote uitgaven te bekostigen. Zo kun je een lening aanvragen, beleggen, zpp’er worden of van het sparen een spel maken. Lees hieronder snel verder. 

Beleggen

Wist je dat je flink wat geld kunt sparen wanneer je begint met beleggen? In feite is het een vorm van investeren waarbij je jouw geld vastlegt om hier op korte of lange termijn rendement uit te halen. Je kunt je geld vastleggen in aandelen, obligaties, fondsen of een huis. Vooraf moet je goed nagaan hoeveel risico je wilt lopen. Iedere belegging brengt namelijk zijn eigen voor- en nadelen met zich mee. 

Persoonlijke lening aanvragen

Vraag binnenkort een persoonlijke lening aan! Dit kan tegenwoordig online en het zorgt ervoor dat je genoeg geld bij elkaar kunt krijgen voor een grote toekomstige uitgave. Heb jij geld nodig voor een concreet doel, bijvoorbeeld financieren motor? In dat geval kun je dit doen bij Findio. Een platform waar je online een persoonlijke leningen aan kunt vragen. Speciaal voor je toekomstige motor! Check snel de website voor alle mogelijkheden. 

ZZP’er naast je vaste baan

Tegenwoordig zijn er online veel platforms die tijdelijke jobs aanbieden voor zelfstandige ondernemers. Iedere dag kunnen freelancers zich weer inschrijven voor klussen die passen bij hun wensen. Wanneer je wordt aangenomen, ontvang je direct een notificatie en de informatie over de shift die je zal draaien. Het ideale aan dit zzp-werk is dat je het naast je vaste baan kunt doen. Schrijf je bijvoorbeeld in het weekend in voor een shift waarbij je bezoekers van een theater begeleidt of in een restaurant aan de slag gaat.

Maak er een spel van

Zoals je nu weet, zijn er verschillende manieren waarop je aan geld kunt komen voor een grote uitgave in de toekomst. De laatste aanrader is om van sparen een spel te maken. Open een nieuwe spaarrekening en stort hier maandelijks jouw besparingen op van de afgelopen periode. Zo speel je eigenlijk een spel met jezelf. Iedere maand is het namelijk je doel om méér geld te besparen dan de voorgaande maand. Bijvoorbeeld door betere kortingen te pakken, minder kleding te kopen of zuiniger zijn met energie thuis. 

Gerelateerde berichten

Een auto kopen doe je zo

Hoe koop jij een auto? Beter nog; hoe zorg je ervoor dat je de juiste auto koopt? De aanschaf van een auto, of het nu een vierdeurs-personenwagen…

Geef een reactie