Een e-commerce service: iets voor jouw bedrijf?

De digitale aanwezigheid van je onderneming. Als je zojuist een huivering voelde, komt deze tekst wellicht terecht bij de juiste persoon, op het juiste moment. De digitale aanwezigheid van je onderneming is namelijk vitaal, maar nog niet zo makkelijk. Zeker als je, als ondernemer, ontzettend veel snapt van het zakenlandschap, maar nog niet zo bijster veel van het online wereldje. Dan is magento 2 pwa; een b2b webshop, wellicht iets voor jou. 

Conceptueel sterk 

Maar voordat we beginnen aan de ‘hoe’ van het verhaal, is er nog een andere belangrijke vraag. De vraag waar al deze processen mee beginnen; wat is je concept? Wat is jouw hoek—hoe gaat jouw bedrijf zich onderscheiden van de miljoenen anderen, die allemaal vechten om een plekje in de online modderpoel, allemaal bezig zijn om de harten van klanten te winnen en te behouden in het digitale landschap? Jij kent je bedrijf natuurlijk als geen ander, en weet hierom ook vast een concept te ontwikkelen dat er bij past, vernieuwend is én de klanten iets biedt—wellicht nog iets meer dan je reguliere bedrijf al doet. Alles gaat steeds sneller, alles is constant in beweging, en jouw e-commerce concept moet dat reflecteren. Meebewegen. Dus, nu heb je een ijzersterk concept, je hebt de juiste mensen op de juiste plekken; wat nu? 

E-commerce service 

Een service als magento is, simpel gezegd, een e-commerce service. Ik hoor je denken; wat betekent dat precies? De beknopte versie is dat een service als magento gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van digitale e-commerce platforms voor ondernemingen. Dit bedrijf gaat dus met jouw concept aan de slag en ontwikkelt de webshop of het online platform wat jij nodig hebt—waarbij ze je ook nog eens allerlei tools bieden die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden. Een overzichtelijk klantenbestand, een verbeterde en op ten duur zelfs geoptimaliseerde klantervaring; noem het maar op. Door de snelle algoritmes van bedrijven als deze én het gebruik van software als Adobe Target, slaagt een bedrijf als magento er keer op keer in om een platform te ontwerpen dat gebruiksgemak en optimalisatie voor zowel klant als ondernemer prioriteert. 

 

Kortom; je digitale aanwezigheid is belangrijk én tweeledig. Aan de ene kant ligt er een ijzersterk concept, dat van jouw handen afkomstig moet zijn, en aan de andere kant krijg je door een e-commerce service als magento de laatste tools aangereikt. Klinkt goed, toch? 

 

Gerelateerde berichten

Waarom is hypotheekadvies van cruciaal belang?

Het kopen van een huis is waarschijnlijk een van de grootste financiële beslissingen die je in je leven zult nemen. Voor de meeste mensen is het kopen…

Relatiegeschenken voor je personeel? Bekijk direct onze ideeën.

Relatiegeschenken zijn een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Ze laten zakelijke contacten zien dat je hen waardeert en zijn een manier om je bedrijf te laten opvallen….

De beste marketingtips

Hieronder wordt kort toegelicht wat de beste marketing tips zijn en waarom! Investeer! Als het gaat over marketing is investeren een van de belangrijkste begrippen in het…

Geef een reactie